REFERENTIE "Pulse" feest voor Unigarant

Wat
"Pulse" feest voor Unigarant Hoogeveen.

Aantal gasten: 250 personen.

Locatie
Partytent voor het eigen kantoorpand in Hoogeveen.

Artiesten en entertainment
Als knallende openingsact trad Sylvia Houtzager op met haar ballonact. Daarnaast verzorgde DJ Norman Soares gedurende het hele feest hippe muziek. Als special act van de avond traden Sylvia en Norman samen op.

Qua entertainment konden de gasten genieten van heerlijke cocktails bij de cocktailbar. De barmannen lieten de gasten naast het 'shaken', hun ballooning kunsten zien, waardoor de gasten een mooi aandenken mee naar huis konden nemen. Verder kon iedereen op de foto bij het 'Glamour photografisch atelier' en verse koffie drinken bij de 'Mobiccino' (een tot espressobar omgebouwde scooter). Als laatst liepen er fotograven door het publiek, die foto's maakten welke direct op magnetisch fotopapier gedrukt werden.

Catering
Bij de ontvangst kregen alle gasten een verrassende welkomstcocktail in een tube. Als diner was er een luxe barbecue aangevuld met diverse salades, sauzen en vers gebakken stokbrood.

Styling
Alles in de kleuren van Unigarant. Wij hebben een trendy, zilveren overkapping / partytent geplaatst, zodat er veel ruimte was voor alle gasten, catering en het entertainment. Geheel in Unigarant stijl lag er bij binnenkomst een blauwe loper, waren er diverse trendy barren en was er strak meubilair inclusief een loungehoek.
Al het personeel droeg een zwarte pantalon, zwart overhemd en zwarte sloof met als eye catcher een cyaan kleurige stropdas.

Reactie opdrachtgever
"Wij kunnen terugkijken op een geweldig feest. Als wij de volgende keer weer een groot feest geven vragen we De Ceremoniemeester zeker weer".

Terug naar de overige referenties van bedrijfsfeesten

Fotoreferentieunigarant01Fotoreferentieunigarant02Fotoreferentieunigarant03