REFERENTIE De Telefoongids & Gouden Gids sales kick off

Aantal gasten: 1000 sales medewerkers

Locatie
DeFabrique te Maarsen volledig en exclusief.
Registratie: Micromengerij.
Plenaire sessie: Lagerhuisopstelling op de omgebouwde kartbaan.
Afsluitend feest: Perserij en Kalvermelkfabriek.

Programma
Om de meer dan 1.000 sales medewerkers van de prille combinatie DTG&GG te motiveren, werd het "ready to grow together" event georganiseerd.
Een serieuze plenaire sessie die luchtig gehouden werd door de lagerhuis opstelling en door dagvoorzitter Howard Komproe.
Na de inspannende werkzaamheden, het ontspannende feest met een culinaire ontdekkingsreis door de gehele locatie en topband de Corona´s.

Branding
Overal waar je keek zag je het herkenbare logo van deze combinatie met het sinds kort omarmde "&" teken. Banners, beachvlaggen, major-toms, koksmutsen, gobo´s, zitzakken, projecties, energydrinks, give-aways en vele vertrouwde papieren gidsen.

Catering
Tijdens de registratie, ontvangst en pauzes in het plenaire programma heb je een enorme capaciteit aan F&B en personeel nodig om dit zo snel mogelijk te laten verlopen. De nadruk ligt tenslotte op het hoofdprogramma.
Tijdens het afsluitende feest is gekozen voor 10 verschillende buffetten verspreid door de gehele locatie. Om de toegankelijkheid voor iedereen te waarborgen was de gerechten keuze verrassend, afwisselend, herkenbaar en toch 100% halal.

Techniek
Een lagerhuisopstelling met vele projectieschermen, plasmaschermen, SMS-voting camerateam-live-feed, revers-en interruptiemicrofoons vereist een goede verzorging en strakke regie, deze was natuurlijk in handen van De Ceremoniemeester.
Wegens het drukke programma in DeFabrique konden wij geen gebruik maken van op- en afbouwdagen. Een minutieus opbouwprogramma vanaf 2 uur´s nachts werd opgesteld en gemanaged door De Ceremoniemeester.

Reactie opdrachtgever
(op het einde van het feest): "Geweldig, we willen langer doorfeesten!"

Terug naar de overige referenties van b2b events

Fotoreferentiegoudengids01Fotoreferentiegoudengids02Fotoreferentiegoudengids03