metamorfose: van bedrijfshal naar feestlocatie

Allereerst een stukje achtergrond en aanvullende informatie waarom het voor u verstandig kan zijn het bedrijfsevenement in uw eigen fabrieks locatie, bedrijfshal, of kantine te organiseren, eventueel met een tent erbij. Dit heeft met name te maken met de nieuwe werkkostenregeling, de zogenaamde WKR belastingregels. Bij het gebruik van de nieuwe werkkostenregeling gelden andere voorwaarden en regels. Onder de belasting werkkostenregeling is de plaats van het bedrijfsfeest of evenement erg belangrijk. Het evenement is namelijk fiscaal onbelast als het geheel op de werkplek plaatsvindt. Vandaar dat De Ceremoniemeester onder het eigen catering label "De Partycateraar" steeds vaker complete bedrijfshallen, loodsen, kantines en garages van bedrijven ombouwt tot prachtige feestlocatie.

De kosten van uw evenement worden onder de nieuwe werkkostenregeling namelijk wel belast als voor het feest gekozen is voor een externe locatie. In principe zijn de kosten dan belast bij de werknemer. U kunt dit voorkomen door de kosten aan te merken als eindheffingsloon en onder te brengen in de vrije ruimte.  Informeer altijd bij uw accountant over de werkkostenregeling, belasting en uw bedrijfsevenement.

Locatie metamorfose
Je hebt al 'Extreme Home make-over' en 'Verbouw mijn familie' maar nu presenteert evenementenbureau De Ceremoniemeester de 'Party Metamorfose', oftewel wij verbouwen elke ruimte of locatie, hoe groot of klein, rond of vierkant om tot de ultieme locatie voor uw feest. Niets is ons te gek want jaren van ervaring leren ons dat wij van elk lelijk eendje een echte zwaan kunnen maken.

WAT KUNNEN WIJ VOOR UW BEDRIJFSFEEST VERZORGEN?

  • Het compleet aanpassen van uw eigen pand,bedrijfsrestaurant, fabriekshal of loods met eventueel een tent;
  • Koks, barkeepers, partymanagers, bedienings- en logistieke medewerkers;
  • Alle restauratieve diensten, buffetten, barbecue, hapjes, drankjes, schoonmaak, op- en afbouw;
  • Tafels, stoelen, borden, bestek, glaswerk, verlichting, verwarming, bekabeling etc.;
  • Losse culinaire "catering acts": oesterman, poffertjeskraam, hot dog stand, patatkraam, wandelende bar, champagnetoren etc. etc.;
  • Muziek, artiesten, sprekers en entertainment;
  • Bloem-, groenversiering en decoratie in stijl van uw bedrijf;
  • Technische voorzieningen, audio/visuele middelen en assistentie, foto/videoreportage;
  • Vergunningen.

Kortom, wij kunnen het allemaal voor u regelen tegen vooraf overeengekomen vaste en concurrerende tarieven. Vragen? Bel ons dan even!

Amsterdam:
Rotterdam:
Utrecht:
Zwolle:
020 - 309 00 48
010 - 306 01 79
030 - 691 99 99
038 - 301 00 30
Metamorfose_bedrijfshal-feestlocatie-metamorfoseMetamorfose_kantine-naar-feestlocatie-metamorfoseMetamorfose_kantine-als-feestlocatie-rijkswaterstaat-feestlocatie-metamorfose
Contact opnemen
Captcha afbeelding