MALLORCA incentive BUREAU: PALMA DE MALLORCA EVENTS

Zakelijke events naar Mallorca
Wij zijn HET Nederlandse Mallorca event en incentive bureau voor het organiseren van meerdaagse zakelijke incentive groepsreizen naar Mallorca. Naar andere buitenlandse bestemmingen, behalve Mallorca organiseren wij geen events of incentives. U kunt overnachten in een exclusief fincahotel met uitzicht op zee of zit u liever in een resort in de bergen rondom Soller of Port Andratx? Of toch een hip hotel in de hoofdstad Palma de Mallorca met alle restaurants en het nachtleven om de hoek, wij kennen alle bijzondere hotels op Mallorca.

Na slechts 2 uur vliegen landt u op Palma de Mallorca en waant u zich in een andere wereld. Te beginnen met het mediterrane klimaat, Mallorca kent 300 dagen zon per jaar en er is heel veel te beleven: de prachtige natuur, de Caraibische stranden en schitterende baaien op Mallorca, authentieke visserdorpjes, de bruisende hoofdstad Palma de Mallorca, bovendien is Mallorca culinair hoogstaand met vele restaurants en clubs.

Activiteiten en events op Mallorca

Er zijn veel soorten activiteiten op Mallorca, zoals zeilen, yachting, grotten excursie, duiken, golf (meer dan 20 spectaculaire golfbanen op Mallorca), jeepsafari, quad of cabrio Mallorcatour, helicopterdropping, mountainbiken, fietsen, klimmen in het Tramuntana gebergte. En... vergeet vooral niet te feesten in uw eigen villa, finca of fincahotel op Mallorca

Wij werken samen met diverse hotels (minimaal 4 sterren, luxe villa's en finca's op Mallorca die wij exclusief voor uw gezelschap reserveren. Wij, als Nederlands bedrijf, kennen uitstekend de weg op Mallorca. Waarom? Omdat wij met ons Nederlands events bureau Palma de Mallorca Events gevestigd zijn op Mallorca.

Op maat gemaakte Mallorca events
De mensen van Palma de Mallorca event reis bureau organiseren bijzondere Mallorca groepsreizen en incentives op maat die uw gasten echt iets laten beleven. En met een resultaat waar u trots op bent. Ontdek met de specialisten van Mallorca Events, zeg maar uw Mallorca reisbureau, ook uw mogelijkheden voor uw volgende Mallorca incentive.

U leert snel de weg kennen op Mallorca, want wij komen er vandaan. U kunt tegen gereduceerd tarief ook een inspectiereis maken (overnachting in 4 sterren hotel in Palma de Mallorca) waarbij wij uw persoonlijke Mallorcaanse, Nederlandstalige gids zijn.

Wat voor events kunt u op Mallorca organiseren?
Bedrijfsweekend Mallorca? Personeelsreis Mallorca? Productpresentatie Mallorca? Incentivereis Mallorca voor de topverkopers? Relatie uitstapje naar Mallorca? Belangrijke productintroductie? Bedrijfsevenement? Prikkelend congres? Motivatie / management meetings? Het kan allemaal op Mallorca met Palma de Mallorca Events.

Mallorca-groepsreizen_alle-zeilen-bij-op-mallorca-groepsreizenMallorca-groepsreizen_mallorca-zon-zee-strandMallorca-groepsreizen_midden-mallorca-uitkijkpunt
Contact opnemen
Captcha afbeelding