Galadiner organisatie en catering

Galadiner
Bij de 'G'; van Gala focussen wij ons op de 'G' van Gastvrijheid, Gasten, Gastronomie maar vooral ook van Gezellig en Geslaagd!

U de avondkleding en de feeststemming, wij de rest. Elk galafeest gaat gepaard met onderhoudende intermezzo's / optredens. Of u nu een award wilt uitreiken of dat u een prachtig jaar in volledige harmonie dankbaar met uw gasten wilt afsluiten, wij kunnen dat voor u regelen. Onze culinaire en stijlvolle galadiners organiseren wij op verschillende locaties in de Benelux, variërend van 50 tot zelfs 5.000 gasten. Laat u ook inspireren door onze menusuggesties. De fijnproever onder u ontdekt er zeer zeker een topkok in.

Ons organisatievermogen, en uw / onze galadiner ideeën

Heeft u al ideeën over de invulling van uw galadiner en weet u niet of het valt te realiseren? Belt u ons, dan komen wij langs en verdiepen ons in uw gala ideeën. Met ons uitgebreide foto- en/of videomateriaal (opgebouwd sinds 1993) kunt u vrijblijvend inzage krijgen in ons kunnen.

Enkele referenties galadiner
(catering vanaf 100 personen)

Galadiner_glas-wijn-bij-galadiner-cateringGaladiner_feestzaal-met-galadiner-cateringGaladiner_koninklijk_galadiner-organisatie
Contact opnemen
Captcha afbeelding