BIJZONDERE FEESTLOCATIES

U wilt een feest geven maar wel eentje waar nog jaren over wordt gesproken? Geef dan uw feest op een van onze bijzondere feestlocaties. Zo kunt u uw gasten bijvoorbeeld ontvangen als een ware heer of jonkvrouw in uw "eigen" kasteel, in een middeleeuws fort, midden in de Noordzee op een booreiland, in een oude kerk, een leegstaande fabriek, of uw eigen bedrijfshal die wij ombouwen tot waanzinnige feestlocatie. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van mogelijke bijzondere feestlocaties om uw feest tot het feest van het jaar te maken.

Feestlocaties door heel Nederland

Naast de feestlocaties in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Delft, Eindhoven, Groningen, Leiden, Rotterdam, Utrecht of Zwolle hebben wij een bestand van ongeveer 1.750 feestlocaties door heel Nederland, per provincie gerangschikt. Neem contact op met de feestlocatie vinder bij uitstek, De Ceremoniemeester in uw regio.

Welke feestlocaties kennen wij:
een kasteel, museum, landgoed, kerk feestlocatie, landhuis feestlocaties, leegstaand pand als feestlocatie, een partycentrum of partytent als feestlocatie. Maar denk ook eens aan uw eigen kantine, bedrijfsrestaurant of hal als feestlocatie.

Bijzondere-locaties_top-feestlocatiesBijzondere-locaties_feestlocaties-door-heel-nederlandBijzondere-locaties_originele-feestlocaties
Contact opnemen
Captcha afbeelding