BEDRIJFSUITJE UTRECHT

De Ceremoniemeester heeft veel ervaring als het gaat om uw bedrijfsuitje naar Utrecht omdat wij hier met ons hoofdkantoor gevestigd zijn.

Als u aan Utrecht denkt, denkt u vast aan de Dom, de grachten en vele terrasjes die Utrecht en haar omgeving rijk is. Utrecht heeft qua evenementen dan ook een hoop te bieden! Utrecht is voor uw bedrijfsuitje de perfecte provincie. De stad Utrecht bestaat 1200 jaar en is centraal gelegen in Nederland. Naast de karakteristieke restaurants en cafés, hebben we de Loosdrechtse plassen, de bossen van de Utrechtse heuvelrug (ideaal voor allerlei activiteiten). Qua locaties is Utrecht rijk aan kastelen, forten en musea. Verschillende hiervan zijn geschikt voor een afsluitend feest of diner van uw bedrijfsuitje in Utrecht.

De onovertroffen sfeer en de prachtige stadsgrachten van de stad Utrecht maken uw bedrijfsuitje in Utrecht tot een belevenis.

Hoofdkantoor in Utrecht

Nogmaals: ons hoofdkantoor is gevestigd onder de rook van Utrecht wij durven dan ook te stellen dat er weinig evenementenbureaus zijn die zo ervaren zijn als wij in en rondom Utrecht. Informeer naar een bijzonder Utrechts bedrijfsuitje bij De Ceremoniemeester tel. 030 - 691 9999.

Fotoreferentie2e203Fotoreferentiekermis021Deerns_80094
Contact opnemen
Captcha afbeelding