Bedrijfsfeest organiseren

Evenementenbureau De Ceremoniemeester (sinds 1993, lid CLC-Vecta) regelt in goed overleg met u de organisatie van uw complete bedrijfsfeest. Om u alvast een beetje in de bedrijfsfeest stemming te brengen hebben wij alles voor u op een rijtje gezet voor uw bedrijfsfeest.

Wat kunnen wij voor uw bedrijfsfeest organiseren?

  • Samenstellen van een gevarieerd en attractief bedrijfsfeest programma;
  • Het vinden van de ideale locatie of het aanpassen van uw eigen pand of fabriekshal met eventueel een tent;
  • Muziek bands, artiesten, showblokken en entertainment;
  • De catering zoals; buffetten, hapjes, drankjes en schoonmaak;
  • De complete decoratie en aankleding;
  • Wij organiseren uw bedrijfsfeest tegen concurrerende vaste tarieven.

Creatief uw bedrijfsfeest organiseren

Voor bedrijven die zich graag laten verrassen kunnen wij een bedrijfsfeest organiseren passend binnen uw budget en aansluitend bij uw wensen en eisen.

Ons organisatievermogen, en uw /onze bedrijfsfeest ideeen

Heeft u al ideeën over de invulling van uw bedrijfsfeest en weet u niet of het valt te realiseren? Belt u ons, dan komen wij langs en verdiepen ons in uw bedrijfsfeest ideeën. Met ons uitgebreide bedrijfsfeest foto- en/of videomateriaal kunt u vrijblijvend inzage krijgen in de vele mogelijkheden.

Mogen wij ook uw uw bedrijfsfeest organiseren? Download hier onze bedrijfsfeest brochure of neem telefonisch contact met ons op.

Bedrijfsfeest-organiseren_coverband-optreden-bedrijfsfeest-utrechtBedrijfsfeest-organiseren_wolter-kroes-optreden-bedrijfsfeestenBedrijfsfeest-organiseren_gala-bal-op-led-dansvloer-als-bedrijfsfeest-in-rotterdam
Contact opnemen
Captcha afbeelding