50e Verjaardag

U viert binnenkort uw 50e verjaardag; een mooie aanleiding om dat samen met uw familie vrienden, relaties en / of klanten te vieren. Bij de organisatie van het feest voor voor uw verjaardag komt veel kijken en dat vergt veel kennis en ervaring. Wij zijn de aangewezen partner voor het organiseren van uw 50e verjaardag. Speciaal voor het organiseren van een feest voor een 50e verjaardag hebben wij een aparte website samengesteld.

Wat wij voor uw 50e verjaardag kunnen betekenen

Kort door de bocht kunnen wij op alle vlakken van de organisatie van uw 50 jarig jubileum uit handen nemen van u, zoals op het gebied van partycatering, feestlocaties, entertainment, styling, decoratie, licht, geluid, special effects en artiesten. Evenementenbureau De Ceremoniemeester heeft sinds haar oprichting veel ervaring opgedaan in het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen, feesten en partijen. Voor uw 50e verjaardag kunnen wij bijvoorbeeld een mooi verjaardagsfeest organiseren op elke gewenste locatie. Mocht u niet gebruik willen maken van uw eigen locatie dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een prachtig kasteel, historisch pand, een indrukwekkende industriële locatie, een locatie op water, eventueel in combinatie met mooie partytenten. Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken wij graag wat uw wensen en eisen zijn, waarna wij binnen 2 weken een compleet op maat gemaakt voorstel inzake uw 50e verjaardag presenteren.

50E verjaardag organisatie van A tot Z

De medewerkers van De Ceremoniemeester zullen in alle gevallen de totale organisatie van uw 50e verjaardag uit handen nemen inclusief bijkomende zaken, zoals de feest locatie, catering, het meubilair, eventuele (bekende) artiesten als Nick en Simon, Wolter Kroes of houdt u meer van Glennis Grace, het personeel (koks, bedieningsmedewerkers, garderobe- en toiletdames), waar nodig de tenten, aggregaten, water, toiletwagens, decoratie, bands en entertainment etc.

Onze uitgangspunten voor een geslaagd 50e verjaardag zijn uw wensen en (financiële) eisen. Graag gaan we met u in gesprek om de details van uw 50e verjaardagsfeest te bespreken.

Oog voor detail tijdens uw jubileum

De Ceremoniemeester staat bekend om de succesvolle verjaardagsfeesten die ze hebben georganiseerd en om een zeer hoog service-niveau met een scherp oog voor detail en afwerking. Wij zorgen voor, tijdens en na uw 50e verjaardag voor persoonlijke begeleiding door één vaste contactpersoon. Zo heeft u één vast aanspreekpunt om uw ideeën, wensen, aanvullingen om uw verjaardag mee te bespreken.

Benieuwd naar wat De Ceremoniemeester voor uw 50e verjaardags-jubileum kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via het contactformulier rechts.

50e-verjaardag_50e-verjaardag-karikatuur-artiest50e-verjaardag_closeup-artiest-verjaardag-organisatie50e-verjaardag_vrouw-aan-trapeze
Contact opnemen
Captcha afbeelding